Norbi egyetlen karórájáért Neked 20 évet kéne dolgoznod. Várj míg meglátod a kocsijait

Schobert Norbert 1971. április 16-án született Budapesten. Tornász, üzletember, nevéhez fűződik a Norbi-Update kifejlesztése és elterjesztése. 25 éve foglalkozik testedzéssel, 40 kiló fogyással kezdte. Húsz filmet és 420 tévétornát forgatott. Cége, az Update International három országban több mint 60 franchise üzletet tömörít. Üzleteinek többsége a válság alatt is nyereséges.

Hirdetés


Nézzük, mit látunk a képen, és mennyi az értéke : 


Norbi maga töltötte fel Facebook oldalára, ahogy új autója előtt pózol. Az egészséges ételeket forgalmazó üzletember Emporio Armani pólóban állt a legújabb, modellfrissítésen átesett BMW M5 előtt, kezén pedig a már korábban bemutatott vörösarany Hublot King Pow er Unico GMT látható.

Érték :

Autó 30 millió forint, karóra 12 millió forint.


Hirdetés

Norbi acél Breitlinget viselt a boltmegnyitón Pécsett nyitott meg a Norbi Update 100. üzlete, ahol sok-sok fotó készült. Norbi itt egy Nike pólóban jelent meg, kezén pedig egy acél Breitling volt látható. A Breitling for Bentley modellcsalád egyik extrább típusáról, a GMT-ről van szó, mely 48mm-es átmérővel rendelkezik, ára pedig 2,5 millió forint körül alakul.Schobert Norbi és Rubint Réka a TV2 műsorának nyilatkoztak. Az üzletember 1.9 millió forintot ajánlott fel annak a családnak, ahol az édesanyát Máltán meggyilkolták. A felajánlásának köszönhetően a holttestet hazaszállíthatják az árván maradt gyermekek.

Hirdetés
A műsorban Norbi egy vadiúj Hublot karórát viselt, melynek bolti ára meghaladja a 12 millió forintot. A 18 karátos matt vörösarany King Power Unico GMT a svájci óragyártó egyik legkomolyabb és legnehezebben beszerezhető modellje. 24 időzónát képes kezelni, kialakítása és számlapja egyedülálló a King Power kollekción belül is.

Irigyek vagyunk rád Norbi, hogy egyetlen szetted, autó, óra, ruha, megoldaná egy 3 gyermekes család minden gondját egész életükre. Te meg csak felvetted, mint más az alsónadrágját.

A sikereidet elismerjük, de azért kicsit irigyek is vagyunk, ez az igazság!

Hirdetés