Porig alázták a Rendőrök a gyerekeimet, csak azért mert színes bőrűek, mint az édesapjukKöszönöm Magyarország, magyar emberek!!!

Magyarként mélységesen csalódott, mérges és szomorú vagyok.

Hirdetés
Egy szombat reggel indult a repülőgépem a Liszt Ferenc reptérről, elköszöntem a családomtól abban a tudatban, hogy délután 15:00 órakor a Népligetből mennek majd haza Bécsbe. 
Egyedül hagytam a családomat egy pár órára, és azt kell megtudnom, hogy a távolsági busz (flixbusz) nem vitte vissza őket (haza Bécsbe), mert a sofőr nem visz a buszon gyerekeket, holott érvényes jegyük volt, névvel és születési dàtummal és érvényes úti okmányuk (amivel Budapestre is mentünk).
Amikor a férjem kikelt magából, hogy ez hogy lehet, egy ismeretlen nő nekiugrott és be akarta fogni a férjem szàjàt!!!! Fogalma sem volt az előzményekröl, és amúgy is, hogy jön ő ahhoz hogy valakinek befogja a száját??? (kérdem én!)!!!

Hirdetés
Erre a kasszában ülő hölgy rendőrt hívott. Megjelent 6 rendőr és amíg a verekedő hölggyel cseverésztek, nevetgéltek és a családomra mutogattak, addig a gyerekeim sírtak a pániktól és fel SEM fogták a helyzetet. A férjemnek felvették az adatait, és annyit közöltek magyarul, hogy " Nem beszélünk angolul!!!" , majd az igazolvànyaikat letették egy kuka tetejére. Ezek utàn bevitték a férjemet a gyerekeimmel együtt a 9. kerületi rendőrkapitánysàgra jegyzőkönyvet írni, előàllìtani. Mivel a férjem nem beszél magyarul, ezért nyilván nem ìrt alà semmit amit nem ért, így a jegygyzökönyvet sem. 


Ezek utàn a családom vonattal tudott hazamenni (persze újfent jegyeket kellett venniük), 6 óra helyett, éjjel 12 órára érkeztek haza.
Köszönettel tartozok az ismeretlen nönek, a rendöröknek, a Flixbusz soförjének és a tártsaság dolgozóinak, az utasoknak, akik körbeállva "migránsoztak" és mutogattak, semmit tiszteletet nem mutatva arra, hogy két kiskorú gyermek sír a pardon a káosztól és az érthetetlen körülményektől sokkolva.

Hirdetés


Köszönöm azt, hogy szégyellem magamat, mert én is Magyar vagyok.
Végezetül annyit remélek, hogy SOHA TÖBBET NEM KELL SEM NEKEM, SEM A FÉRJEMNEK ÉS A GYEREKEIMNEK MAGYARORSZÁGRA TENNI A LÁBUNKAT!!!
Köszönöm ha elolvassátok, meg lehet osztani!

Hirdetés