Sírva írom ezt a pár sort, ma olyan dolog történt, ami után más szemmel nézek az emberekre

Nem tudom, hogy kezdjem el....


Talán ez Magyarország legkegyetlenebb állatkínzása, ami ráadásul Budapesten a 3. kerületben történt....


Hirdetés
Rengeteg e-mailt kaptunk, nagyon sokan kerestetek minket, hogy miben tudtok segíteni. Sírva hívtak minket számunkra ismeretlen emberek.

Kaptunk hívást állatpatikákból, hogy támogatnak minket, szervezetek ajánlották fel segítségüket....mindenkit megviseltek a történtek.

A cica vizsgálatakor kiderült, hogy térdízületét és péráját is megvágták, amit orvosaink a tisztítás után műtétileg helyrehoztak. Mindenki bízott, mindenki küzdött.

Iszonyatosan erős fájdalomcsillapítókat kapott és rengeteg szeretetet. Speciális kötszert vettünk Neki és gyomorgörccsel vártuk az első kritikus éjszakát.

Éjjel fél 12-kor még bizakodtunk. Mindenkit megdöbbentett, de evett. Nem tudtuk, hogy lehet valaki ennyire erős, ezért is volt ellentmondásos számunkra is, hogy mit tegyünk elengedjük e vagy sem.

Tudtuk, hogy a gyógyulása több hónapot és igen, közel 700ezer - 1 millió forintot karolt volna fel, de semmi se érdekelt minket.


Hirdetés
Nem sikerült...reggel elment...és igen, megdöbbentett minket a hír. Kibírta a szörnyűséget, túlélte a műtétet, evett és itthagyott minket. Egyszerűen felfoghatatlan, ami történt...

Állatorvosaink is megállapították a szándékosságot. Pedig ők tényleg hisznek még az emberekben, keresték a kapaszkodót, hogy mi képes még ilyen borzalmakat okozni, de csak egy eredményre vezetett minden vizsgálat....ezt ember tette.

Tegnap folyamatosan kapcsolatban voltunk a rendőrséggel és este fel is vették alapítványunk vallomását és csatoltuk az orvosi szakvéleményt is. Ők is szerettek volna más okot találni a történtekre, de nem sikerült...Senki se tudta elképzelni, hogy ilyen tényleg történhet.

Könyörgünk vigyázzatok állataitokra, mert pszichopaták járnak közöttünk!!! A tettesek a legkegyetlenebb állatkínzást választották, ezek emberre is gond nélkül mennek....ezek szörnyetegek!

Annyira sajnáljuk! Összeomlottunk....


Hirdetés
Köszönünk Nektek mindent!

Köszönjük az Állatorvosi Rendelő a Sánta Kutyához csapatának, hogy annak tudatában vállalták a cicát, hogy a napi kezelése több órát karolt volna fel, akár hónapokon keresztük! Hálásak vagyunk, hogy igaz orvosaink vannak!