Tragédia: Aliz 2 gyermeket hagyott maga után. Nagy szükség van a segítségre, hiszen 2 gyerek maradt édesanya nélkül


Egy éve kezdett új életet párjával új házukban F. Aliz (†34), a boldogságnak egy tragikus baleset azonban örökre véget vetett.


Hirdetés

A kétgyerekes édesanya egy szombathelyi multicégnél dolgozott. Éppen dolgozni ment két munkatársával együtt, amikor a hirtelen jött vihar megtépázta egy ház tetejét, aminek gerendája az autójukra zuhant. A volánnál ülő családanyának esélye sem volt arra, hogy elkerülje az ütközést, szörnyethalt, míg két munkatársa sértetlenül úszta meg a tragédiát.

Információink szerint a szerencsétlenül járt nő egy nappal korábban még felhőtlenül örült új kocsijának, amellyel a tragédia napján az első közös útra indult el Vas megyei otthonából.

A kis település lakói közül mindenki ismerte a párt, azóta sem tudnak könnyek nélkül beszélni az tragédiáról.

– Közelről ismerem őket, alig egy éve költöztek ide. Annyira boldogan csinosítgatták, tatarozták azt a házat, és olyan boldogok voltak, amikor végre beköltözhettek – mondta szomorúan a család egyik közeli ismerőse, aki azt is elárulta, hogy bár második osztályos nagylányuk még az első házasságából született, mégis teljes családot alkottak így négyen.

Hirdetés


– Náluk kedvesebb embereket el sem tudtam volna képzelni, csodásan nevelték azt a két kisgyereket, bárki példát vehetett volna róluk. Nemrég volt az egyik pici születésnapja – folytatta a közeli barát, aki, mint mondja, ekkora vihart még soha nem látott a környéken.

Lapunk úgy tudja, az elhunyt családanya párja rendkívül nehéz időszakon megy keresztül: a férfi édesanyja nemrég egy kullancscsípés miatt volt életveszélyben, és mindössze néhány napja hagyhatta el a kórházat.


Hiába érkeztek gyorsan, a fiatal nőn már a tűzoltók sem tudtak segíteni /Fotó: Tánczos Mihály
– Nem tudom, a férfi mit tesz ezután, teljesen összeomlott, amikor közölték vele, mi történt. Szerintem máig nem tudja felfogni, hogy ez tényleg velük történt. Félünk, hogy belerokkan a felesége halálába, abban reménykedünk, hogy a gyerekek tartják majd benne a lelket – tette hozzá sírva az asszony.

Támogatná a férfit, és a 2 gyermeket? Itt a férfi profilja 

Hirdetés