Az Olsen ikrek így néztek ki régen, és így ma. Miért kellett ez az utolsó műtét ? Felismerhetetlenek


Mary-Kate és Ashley Olsen kilenc hónaposan kezdték karrierjüket, a ma 31 éves lányok egész életükben a figyelem középpontjában voltak. Sokáig elválaszthatatlannak számítottak, de az utóbbi években külön vizekre is eveztek, a filmezést pedig a divatra cserélték.


Hirdetés

Az épp 31 éve, 1986. június 13-án Los Angelesben született kétpetéjű, egymásra mégis hasonlító Olsen-lányokat hathónaposan válogatták be a Bír-lak című sorozatba, majd kilenc hónaposan már sztárok lettek: az egész világ megismerte és megszerette a bájos ikreket.

A sikerrel persze rengeteg pénz is járt, tízéves korukra az Egyesült Államokban ők lettek a legfiatalabb milliomosok.

Felhagytak a színészettel
Rengeteg filmben, sorozatban és animációs szériában játszottak együtt gyerekként és tinédzserként, de színészként külön is próbálkoztak. Az utóbbi években már nem szerepeikről, sokkal inkább magánéletükről és vállalkozásiakról szóltak a cikkek: saját parfümöt dobtak piacra, ruhamárkákat alapítottak, étkezési zavarokkal küzdöttek és idősebb pasikat találtak maguknak.


Mary-Kate és Ashley Olsen elismert szakembereknek számítanak a divat világában, első divatmárkájukkal a kétezres évek elején jöttek elő, de azóta több saját márkát is alapítottak.


Hirdetés

Forrás: Getty Images/WireImage/Jamie Mccarthy
Jellemzően divatbemutatókon mutatkoznak együtt, de a lesifotósok is imádják őket megörökíteni az utcán - mint ahogy gyerekként, manapság is összeöltöznek néha: legutóbb májusban kapta őket lencsevégre egy fotós New Yorkban, hasonló szettben várakoztak a járdán.


Az idősebb pasikat kedvelik
Mary-Kate 2015 novemberében hozzáment a nála 17 évvel idősebb Olivier Sarkozyhez, akinek már van két gyereke előző házasságából. „Otthon van egy férjem és két gyermekem, haza kell mennem és vacsorát kell főznöm, hétvégén pedig lovagolni járok. Mindenkinek meg kell találnia azt a dolgot, ami ellazítja, akinek nincs meg, annak meg kell keresnie, hogy ki tudjon néha kapcsolni” - mondta nemrég.


Mary-Kate Olsen egyébként már 2013 óta versenyez, de nem sokan tudják róla, hogy ilyen profi a lovaglásban. Egy tavalyi neves versenyen, ami állítólag az egyik legnívósabb esemény a díjugratás világában nemcsak Államok, de világszerte is, három különböző lóval is versenyzett.

forrás www.origo.hu

Hirdetés