Jvöhéten már megint világvége. A Biblia is ír róla, még van hátra 8 nap


Ismét vége lesz a világnak, de most már tényleg, ez nem vicc... Legalábbis ezt állítják összeesküvés-hívők.

2017. szeptember 23-a lesz a világ végének kezdete, ekkor jön el az Elragadtatás, tehát Jézus Krisztus újra eljön, és az igaz keresztény hívőket magával viszi a mennybe. Akik nem felelnek meg az elvárásoknak, azok itt maradnak a földi pokolban, és végignézhetika világ végét.

Az újonnan felkapott prófécia állítja, az elragadtatás egy nő eljövetelével kezdődik majd, aki a Napot hordja ruhának, a Hold van a lába alatt, és 12 csillagból álló koronája van. A hívők szerint szó szerint fog teljesülni a prófécia, Jézus második eljöveteléről a Biblia is írt (János evangéliuma 14:1-3).


Hirdetés
A prófécia szerint a Szűz és az Oroszlán csillagjegyek játszanak majd fontos szerepet a jóslat beteljesülésében. Az említett nőt jelképezi a Szűz csillagjegy, a csillagkorona pedig az Oroszlán. Az említett Hold szeptember 23-án épp a Szűz „lába” alatt lesz, a Nap pedig áthalad majd az egészen, így teljesítve a „Napot hordja ruhaként” részt.

Az elméletet boncolgató oldalak szerint 7 évig tart majd a világvége, és az Antikrisztus hozza majd el a legeslegvégét... – írja a DailyMail.

Hirdetés