Egy öreg néni megkérdezte Szinetár Dórát, hogy miért hagyta életben a Down kóros babáját, Dóra válaszát 40 ezer ember kedvelte!


A napokban derült ki, hogy Szinetár Dóra kisbabája Down szindrómás. Körbe is járta gyorsan a social médiát  a hír, és minél több emberhez jutott el, annál több véleményt lehetett olvasni a kommentek között..

A kommentelők 80 %-ban bíztatták, hogy jól döntött, és elismerték, mert nagy dolog amit tett, hiszen az az orvosi bevett szokás, hogy ha a 12. heti vizsgálat során a tarkóredő nem megfelelő méretű, akkor vélelmezhető, hogy Down kóros lesz a kisbaba, ezért ott még van lehetőség a magzat elvetetésére.

Az egyik idősebb hölgy kommentelő érdekes stílusban közölte véleményét! Melyet alább közlünk:


Hirdetés
" A régi időkben az ilyen gyereket kivitték a sztyeppére, és magukra hagyták. A természet elvégezte a dolgát! Dóra még nem tudja, hogy a ilyen gyerekekkel mennyi baj van! Én a 65 éves down szindrómás fiamat nevelem, kisbaba kora óta rám van hagyatkozva, egyedül képtelen enni, inni, tisztálkodni!! "


Dóra válaszolt is neki:

" Down kórral lehet élni, az nem egy olyan betegség, ami az élettel összeegyeztethetetlen! Ő is egy érző emberi lény, és soha nem tudnék bántani senkit, főleg nem az én saját gyermekemet! "

Teljesen igaza van Dórának, mindenki megérdemli az életet, és ne más döntsön az ő sorsuk felől. A sors csak erős embereknek ad beteg gyermeket!

Hirdetés