Te, elloptad a Lidl-ben a táskámat, benne a fizetésemmel.4 gyerekem éhezik miattad, add vissza, a kamera mindent felvett!


A rendőrség honlapjának közlése szerint 2017. szeptember 4-én 14 óra 27 perc körül egy győri élelmiszer áruházban, a sértett bevásárlókocsiban elhelyezett táskáját - az abban lévő mobiltelefonnal, készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal együtt - ellopta.A táska tuladjonosa egy 4 gyermekes asszony, akinek a fizetése is a táskájában volt. Egyedül neveli a 4 kiskorú gyermekét, és nem tudja, hogy miből fogja ezt a kiesett pénzt pótolni! Nagy veszteség ez nekik.

Hirdetés

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon vagy hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Hirdetés
A Rendőrség kéri a lakosságot, hogy osszák meg ezt a cikket, hogy segíthessenek visszajuttatni a pénzt az édesanyának és 4 gyermekének!