A ceglédi Spárban fizettem..2 ezrest adtam, majd vissza kaptam ezer forintból, és még engem alázott meg a kasszás mindenki előtt. DE ekkor ezt tettem!


A spár kasszások bármit meg mernek tenni? Nem féltik a saját állásukat, vagy korrupt az egész rendszer? Na ezt a történetet tessék elolvasni, mert bármikor megtörténhet Önnel is!

" A ceglédi spárban fizettem, nem vettem sok mindent, és egyébként is nagyon ügyelek a pénzre, mert nincs soks belőle. Nem vet fel a pénz, ezért ha vásárolok valamit, pontosan tudom, hogy mennyibe fog kerülni a bevásárlásom, és a végösszeget is forintra pontosan tudom. Természetesen azt is tudom, hogy mit rejt a szerény pénztárcám..Sajnos nincs oylan szerencsém, hogy ne tudjam, hogy mennyi pénzt van fillérre pontosan a tárcámban..

Hirdetés
De a lényeg; fizettem két ezressel, 553 forint volt a végösszeg, és a kedves kasszás hölgy vissza adott ezer forintig, majd adta a kezembe a blokkot, és már húzta volna a következő vásárló termékeit. Ekkor megszólaltam, és kínosan éreztem magam, hogy kígyózik a sor és problémázok, de nem tudok ezer forint felett eltekinteni, és nem is akarok! Szóval közöltem a hölgyel, hogy én kétezrest adtam neki, erre ő kifakadt, és olyan lekezelően beszélt velem, amit egy kasszás nem gondolnám hogy megengedhet magaának! Azt mondta, hogy ő 15 éves dolgozik a kereskedelemben, soha egyetlen vásárlónak se adott rosszul vissza, és pontosan emlékszik, hogy ezrest adtam neki, és ne nézzem hülyének, továbbá mit képzelek én magamról, hogy feltartom a sort, nem látom, hogy mennyien állnak a sorban és sietnek haza..

Nem kell engem sem félteni, közöltem vele, hogy én pedig pénzből élek, nem túl sokból, és mivel a tárcámban nem volt ma ezres,így biztos vagyok benne hogy kétezrest adtam. Ezt egyébként a mögöttem álló néni is megerősítette..

Kértem egy kasszazárást, és csak kiderült, hogy igazam volt.. Vártam volna egy elnézést, vagy egyéb megbánást tanúsító cselekedetet, de semmi nem volt. Sőt a biztonsági őr finoman kikísért, tessékelve maga előtt.

Köszönöm Spár, aranyos vagy, de inkább átmegyek legközelebb egy másik multihoz..

Hirdetés