A kizuhant Pannika édesapja: Amikor a feleségemre nézek, azonnal az jut eszembe, hogy mit tett


Mint ismert, a szülők a munkahelyükön közösen voltak beosztva éjszakai műszakra. Megkérték a keresztanyát, hogy vigyázzon a gyerekre. A nő azonban reggel korábban eljött a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek, így Panni egyedül maradt. A kislány felébredt, majd felöltözött, és egy széket húzott az ablakhoz, arról a ra­diátorra lépve felmászott az ablakba és kizuhant a negyedikről. a zuhanást nem élte túl.


Hirdetés
A poligráfos teszt kiderítette, hogy az édesanya a perdöntő kérdésben nem mondott igazat: vagyis tudta, hogy Panni teljesen egyedül lesz a lakásban. Úgy tudjuk, az apa, Tamás mindenben igazat mondott, nála egyszer sem jelzett a műszer. A hazugságvizsgálatra azért volt szükség, mert, míg szülők korábban azt vallották, nem tudtak arról, hogy a keresztanya hajnal­ban magára hagyja a kislányt, addig a nő ennek az ellenkezőjét állította. A Blikk értesüléseit a család ügyvédje megerősítette.

A Blikknek szerdán a gyászoló édesapa is megszólalt:

Azt mondta, nagyon meglepődne és megrendülne, ha kiderülne, hogy a felesége neki sem mondott igazat, vagyis, ha a nő tényleg tudta, hogy a kislányukat egyedül hagyja a keresztanyja. De a férfi még mindig bízik benne, hogy ez a poligráfos vizsgálat nem száz százalékos, és továbbra is megbízhat a párjában.

- Szörnyű ez az időszak, mert ahányszor a feleségemre nézek, mindig a kislányomat látom. Az idő nem gyógyítja meg ezt a fájdalmat - mondta a Blikknek Tamás.


Hirdetés