Drága barátaim, megmentettek egy 9 éves kisfiút a biztos haláltól, a fulladástól! Büszkék vagyunk rátok, minden elismerés a tiétek!


Drága Mindenki! Angyalaim! Megcsináltátok! Ismét megcsináltátok! Pénteken mesét írtam egy kisfiúról. Egy mesét, melynek befejezését rátok bíztam! És péntektől mindannyian elővettétek a szívetek legszebb tollát és átírtátok a mesét. Megmentettetek egy 9 éves kisfiút a biztos haláltól, a fulladástól!

Mára összegyűlt annyi pénz, hogy Benus megkaphatta az életmentő szívóberendezést! Megmentettétek az életét! Ha tehetném egyenként ölelnélek át Benneteket! Csodálatosak vagytok!
Amikor a múlt hét csütörtökön Nagy Kriszta felhívott, és zokogva mesélte el a kisfiú történetét, bevallom esélytelennek láttam a helyzetet. Esélytelennek és rettenetesen elkeserítőnek. De aztán rájöttem, hogy ha Kriszta képes arra, hogy küzdjön, akkor nekünk sem szabad feladni. Benus életének meghosszabbítása ugyanis Kriszta megszállott akaratának köszönhető. Ő volt az, aki minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy ha 100 forintonként is, de meglegyen a 240 ezer forint, Benus életének ára.


Hirdetés
Tette ezt úgy Kriszta, hogy Ő maga végső stádiumú vastagbél daganatban szenved. Hatalmas fájdalmait félretéve azt gondolom mindannyiunkat tanított ezen a pár napon! Minket, négy csodálatos gyermekét, és mindebben szerelmes férje aggódó pillantása kísérte. De Kriszta megcsinálta, Veletek együtt!

Talán nem is tudtátok, de Kriszta álmát teljesítettétek. Krisztáét, aki tudja, számára már alig van remény. De a lelke hajtja. Hajtja, hogy tegyen valamit, nyomot hagyjon, hatalmasat! Az élet nyomát akarja maga mögött hagyni! Történjen bármi, legyen bárhogy, fájjon, vagy a láztól ne lásson, egy cél lebegett a szeme előtt, szeretni, és megmenteni ennek a kisfiúnak az életét!
Sikerült! Egy emberként, egy ország, egyetlen hétvége alatt emelte fel az élők sorába Benust, és öleltétek át Nagy Krisztát, az anyát, az asszonyt, Benus legjobb barátját, aki azt hiszem méltán lehetne az önzetlen szeretet hírnöke!

Drága Kriszta!
Azt gondolom egy ország nevében mondhatok neked köszönetet azért, amit tettél ezért a gyermekért. Nekünk pedig hitet adtál, reményt és esélyt arra, hogy ismét elhiggyük, van még út, van akarat, és van csoda ebben a gyönyörű országban!
Én ma érted imádkozom Kriszta! Tudom, hogy lázasan és fájdalmakkal tele már hazaértél Benustól. És hidd el, megcsináltad!
A nyom, amit hagysz, kitörölhetetlen!
Nagy Kriszta! Köszönjük!

Hirdetés