Ma reggel kimentem a temetőbe a férjemhez, de a sír helyén csak egy halom földkupac volt. EZ történt, amit sosem fogok megbocsájtani!


Sírva írom ezeket a sorokat, mert ami ma történt, azt soha nem fogom tudni feldolgozni..

A férjem nagyon fiatalon 34 évesen halt meg.. Az anyósom és köztem soha nem volt szoros a kapcsolat, de ettől függetlenül próbáltunk egy látszat kapcsolatot fenntartani.
A fia halála utána megromlott a látszat kapcsolat, de az igazán gusztustalan dolog ezek után következett. Kiderült, hogy a fia ott haldoklott az ő lakásában, és mentő helyett kirabolta..A volt férjemnek volt egy páncélszekrénye, amiben több millió forint készpénzt, és aranyékszert tartott. Mit ad Isten, a halála után a Rendőrök már csak a felfeszegetett szekrényt találták meg, teljesen üresen. Anyósom szerint tartozása volt, és azt rendezte belőle.. A lényeg csak ezután jött.


Hirdetés
Ma ahogy kimentem a temetőbe, hogy megemlékezzek a volt férjemről, a sírkő helyén egy üres földkupacot találtam. Teljesen megsemmisültem, amikor megláttam. Zokogva kerestem meg a temetői gondnokot, és faggattam, hogy mi történt, hol a férjem. Erre közölte, hogy mivel nem lett kifizetve a sírhely, lejárt ezért kipakolták, és már el is adták másnak. A héten alapozzák, és kerül oda egy másik elhunyt ember fekhelye.


Gondolhatjátok mit éreztem.. Lelkileg kettétörtem..:(

Hirdetés