A 81-es trolin egy jóképű srác lépett hozzám. Leszálltunk, már sötét volt, és ekkor ez a férfi ezt tette velem


Annak idején minden nap 81-es trolival mentem reggelente.. Nagyjából minden nap ugyan azzal (ugyan abban az időpontban ért be a megállóba)..
Pár hét után feltűnt hogy egy 17 év körüli srác is mindig ugyan azzal megy.. Elkezdtük nézni egymást.. Néhány reggel így telt hogy nézzük egymást.. Majd egy idő után már "bevártuk" egymást.. De nem beszélgettünk.. Felszálltunk a buszra.. Irány az Örs.. nem volt sok megálló.. Aztán egyik nap (kb 3 hónap "bevárás" és "szemkontaktus" után odasétált hozzám.. Úgy tettem mintha eddig fel sem tűnt volna hogy létezik meg stb.. Kinézetre rendben volt.. Szép volt a mosolya.. Szimpatikus volt.. Bemutatkozott, én is, de persze csak keresztnévvel mutatkoztunk be... Végül is ismeretlenül kit érdekel hogy "Tóth,Egerszegi,Félegyházi..blabla"..Azt mondta, hogy szeretné ha elmennék vele vacsorázni.. én kicsit nézelődtem mert nem szeretek vacsorázgatni menni, nekem az túl sok meg amúgy sem szeretem ha első randin kiderül hogy nő létemre zabálok mint egy állat.. :DD na jó nem, de azért szeretek enni.. meg nem nagyon szeretem ha költenek rám.. Így gyorsan megváltoztatta a kérdést: Eljönnél velem valamikor meginni egy kávét?.. Mindjárt szívesebben fogadtam a kérdést.. Rámosolyogtam.. És beadtam a derekam.. hát mit is tehettem volna?! Kedves hangja is volt, tényleg megtetszett nekem.. Megbeszéltünk egy időpontot.. 3 órával a "randi" előtt már készülődni kezdtem.. Lezuhanyoztam, kiválasztottam a tökéletes ruhát,cipőt, egy kis smink.. hajat állítgattam, valahogy sehogy sem volt jó, majd egy "rossz" mozdulattal beállítódott véletlen...már kész is voltam és még volt 1 óra.. hát nem nagyon ettem, mert a kávé egyébként is meghajtja az embert, meg hát a gyomorideg hogy nem akarom elszúrni.. nem is hagyott volna enni.. Tudni kell rólam hogy 90%ban mindig kések.. Sajnos nem tudom jól felmérni azt hogy mi mennyi idő.. de akkor.. 5 perccel előbb érkeztem.. Nem szoktam randizni menni.. még sosem randiztam.. leszámítva ezt.. bár ez sem volt olyan randiféle.. na mindegy.. az illető pontosan időben érkezett.. vérvörös gyönyörű rózsával a kezében..

Hirdetés
átadta.. majd mosolygott egyet.. kicsit hegyeskés szemfogai voltak ami nekem nagyon imponált.. zavaromban én is mosolyra húztam a számat.. majd egy "indulhatunk?".. és el is indultunk.. Beértünk a helyre, igazán kedves és otthonos kis kávézó/teázó volt.. felakasztotta a kabátom, kihúzta nekem a széket..Úriemberként viselkedett.. talán minden nő álma egy ilyen első randi.. valameddig.. Kért nekem egy láttét, magának szintén ezt.. Megkérdezte hogy vagyok, milyen volt a napom, majd a kérdéseket viszonoztam, és elkezdődött az igazi ismerkedés.. Elmesélte hogy milyen a családja, stb, az életéről is mesélt egy kicsit.. majd én is.. elröppent 2 óra.. Távoztunk, majd sétálgattunk.. Egyáltalán nem zavart hogy nincs autója, hisz 17 évesen miből is lenne.. Nem mindenki dolgozik iskola mellett stb,, viszont ő nagyon is kellemetlennek érezte.. lenyugtattam hogy ez így rendben van.. majd várost néztünk.. teljesen elvarázsolt.. majd.. tudom talán nem kellett volna, mert azért mégsem ismertem annyira, de hagytam hogy elcsattanjon az első csók.. teljesen beleborzongtam.. majd járkálgattunk, duna part, belváros, mindenféle helyek.. majd elérkeztünk a buszmegállóba, ahol először találkoztunk.. este volt.. sötét.. jeleztem hogy mennék, de mondta hogy mutat valamit itt a környéken.. mondtam, jól van végül is az a +10 perc már nem gond.. megfogta a kezem.. elmentünk egy kicsit elhagyatottabb helyre.. megcsókolt újra.. majd elkezdett fogdosni és le akarta venni a ruhámat.. erőszakoskodott.. stb.. megszorította a felkarom.. ott is volt a nyoma.. hagyjuk is.. felpofoztam és könnyek között elszaladtam.. emberek.. egész nap nem mutatta ilyen viselkedésnek a jeleit.. komolyan el sem tudtam képzelni ilyet... akkora csalódás volt..

Hirdetés
komolyan akkorát csalódtam hogy az nem igaz.. pedig mindenben tökéletesnek tűnt.. aztán soha többet nem láttam.. volt hogy kicsit korábbi busszal mentem, hátha csak korábban ment h ne kelljen találkoznia velem.. de nem.. későbbi időpontban sem volt ott.. szóval felszívódott.. nem is értem.. szerencsére nem kérte el a számomat.. de ez kiakasztott engem hogy így bedőltem a dolognak.. azóta nem randiztam..😏😏 (mondjuk előtte se)

Hirdetés