Friss! Ez az ember okozta a 3 éves Adrián halálát Akasztón. Kizuhant a kocsiból a részeg szülők miatt.


A képen Zoltán Litauszki, aki a BMW-t vezette, azonban ő nem is a kisfiú édesapja, csupán a gyermekek édesanyjának az élettársa.

A helyiek szerint, mindkét autóban utazó felnőtt részeg volt, és kábítószer is volt a szervezetükben. Adrián a 3 éves kisfiú sajnos nem élte túl a felelőtlen Zoltán száguldozását, viszont a gyerekek vér szerinti édesanyja, aki szintén az autóban ült, nem érzett késztetést rá, hogy egy ilyen felelőtlen sofőr mellett a kicsiket bekösse a biztonsági gyerekülésbe, ezzel megóvva az életüket. Követeljük a bíróságot, hogy példát statuálva, mindkét felelős szülőt életfogytiglanig tartó fegyházbüntetésre ítéljék. Az édesanya ugyanolyan felelősséggel bír, mint a gépjárművet vezető Zoltán.

Hirdetés

Ha egyetértessz, akkor oszd meg ezt a bejegyzést csoportokban, az üzenőfaladon, hogy mindenkihez eljusson, és meglássa a ügyet tárgyaló bíró is, hogy mekkora összefogás született, a 3 éves kisbaba emléke előtt tisztelegve.

Te aranyos csöpp kisbaba, te már fentről nézel le ránk..alig éltél még, és máris véget ért.. Zokogva kérjük a Jó Istent, hogy legyen könnyű neked a föld...

Hirdetés