Kizavartak a szülőszobáról tegnap, mint kiderült Orbán Ráhel jött szülni. Egy terhes édesanya vallomása


Tegnap olyan eseményeknek voltam közvetlen tanúja és szereplője, amit eddig soha nem gondoltam volna, hogy bekövetkezik. A Szent Imre kórházba mentem be mivel hajnalban olyan erős fájásaim voltak, hogy éreztem itt az idő, szülésre fel.

 Apát megragadtam, és mentünk befelé. Az egyik igen jól felszerelt szülőszobába kerültem, ahol felfeküdtem az ágyra, a nőgyógyászom megvizsgált, és azt mondta, hogy várunk, mivel a magzatvíz nem folyt el, ezért burok repesztés lesz.. Megtörtént. Ezután felgyorsultak az események, nagyon erős fájásaim lettek, és nagyon nem voltam jól. Mit ad Isten, elkezd mindenki sürögni forogni, hangzavar lesz, az ápolók fel le szaladgálnak, mert megérkezett szülni Orbán Ráhel. Belépett a szobába ahol én voltam, és az ágyra mutatott, miközben eltorzult fején látható volt, hogy nagyon fáj neki is.


Hirdetés
Az orvos odajött hozzám és közölte, hogy el kell innen mennem, egy másik szobába.. Majdnem elsírtam magam. Végülis át kellett cuccolnom egy másik szülőszobába, és egészséges kislányt hoztam a világra, de kérdem én, hogy fordulhat ez elő, hogy a miniszterelnök lánya csak úgy kizavar egy épp szülni készülő anyát a szülőszobáról?

Felháborítónak gondolom, és válaszokat követelek.. Aki teheti ossza meg, hogy lássa mit csinál a kormányfő ebben az országban. Nekik már semmi sem szent?!

forrás

Hirdetés