Szandi: Azonnal munkába kell állítani a nyugdíjasokat, túl sok pénzt fizet ki nyugdíjra az állam
Szandi: " Cselekedni kell, nem pedig elmélkedni! Azonnal munkába állítani a nyugdíjasokat a korhatárt megemelni! Örömmel fogok 72 éves koromig dolgozni én is, mert tudom hogy... "

Szandi is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy a kormány vissza akarja küldeni a nyugdíjasokat dolgozni a nyugdíjkorhatárt pedig megemelni:

" Elég volt a merengésből! Cselekedni kell, nem pedig elmélkedni! Azonnal munkába állítani a nyugdíjasokat a korhatárt megemelni! Meg kell hozni a szükséges törvényeket minél hamarabb. Örömmel fogok 72 éves koromig dolgozni én is, mert tudom hogy ezt Magyarországért és a gyermekeim jövőjéért teszem. Ilyen egy igazi magyar. A kormányunk túlságosan elkényeztette a nyugdíjasainkat. Olyan jólétet teremtett a számukra, amilyen egész Európában nincs.Most amikor tenni kellene azért hogy ez a jólét fennmaradhasson, csak a szájuk sír. A kormánynak joga van bármikor visszavonni, visszatartani a nyugdíjak kifizetését. El kell zárni a pénzcsapot, akkor majd felkelnek a kényelemes kis foteleikből és szépen visszamasíroznak dolgozni. "

Ti hogyan vélekedtek arról amit Szandi mondott? Írjátok meg kommentben!

Forrás